Het huis (geschakelde villa) heeft een prachtig uitzicht op het historische centrum van Argegno en het Lago di Como meer.

Dit huis ligt net onder de kerk van San Sisinio, een van de beste locaties van het dorp, en biedt alles wat nodig is om te genieten van een geweldig gevoel met het meer en zijn kleuren.

Het pand is verdeeld over twee verdiepingen, zowel vol met licht als met buitenruimtes. Het biedt vier slaapkamers, drie badkamers, ruime woonkamer en keuken. De buitenruimtes zijn zeer comfortabel en goed georganiseerd, de volgroeide tuin biedt schaduwrijke en koele plekken.

Garage en privé parking. Het aandeel van het zwembad van de nabijgelegen residentie is ook inbegrepen. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van het centrum van het dorp, het meer en alle faciliteiten die Argegno biedt, en is perfect te bereiken via de luchthavens van Milaan en Lugano.

Het dorp Argegno heeft een lange geschiedenis, zoals vandaag de dag te zien is aan de oude stenen huizen, de duizendjarige brug over de rivier de Telo en de prachtige SS-kerk. Drie-eenheid.

Het land staat bekend om zijn toerisme vanwege de promenade aan het meer, die een promenade biedt van waaruit u alle nuances van het Comomeer kunt zien, maar ook om zijn diensten, zoals winkels, bakkerijen, bars en restaurants waar u kunt genieten van een lunchbron meer genieten van de lokale specialiteiten.

Argegno is goed verbonden met andere dorpen van het meer per bus en boot.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies