Mooi landhuis in de buurt van het dorp Arielli, op 20 minuten van de zee, op 40 minuten van de bergen. De woning is verdeeld over 4 niveaus zoals hieronder beschreven:

-Begane grond met de hoofdingang van het huis en een aparte ingang naar een buitenkantine.

Bestaande uit een grote open eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met schuifdeuren naar de patio met een panoramisch uitzicht op de stad en het platteland. De verdieping wordt gecompleteerd door een grote hal, een toilet en een woonkamer die wordt gebruikt als wijnkelder.

-Eerste verdieping verdeeld in twee appartementen, een voor privébewoning en de andere kan worden gebruikt als gastenappartement of voor verhuur.

Het privé-appartement bestaat uit een grote hal, twee grote slaapkamers, waarvan één met een badkamer en uitgang naar het balkon, een badkamer en een kast/bergruimte.

Het tweede appartement dat gebruikt kan worden als B&B, heeft een aparte ingang en bestaat uit een grote hal; eetkamer en keuken met fornuis, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak en magnetron; Twee grote slaapkamers en een badkamer. Uitgang naar het balkon vanuit alle kamers behalve één slaapkamer.

-Tweede verdieping bestaat uit een grote slaapkamer met toegang tot een eigen balkon met gedeeltelijk uitzicht op zee. Er is ook een grote berging en een trap die leidt naar het dak van het huis.

-Souterrain bestaande uit een ruimte die voorheen in gebruik was als kippenhok nu omgebouwd tot berging. Nieuwe deuren en armaturen. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.

Op de binnenplaats is er een grote garage voor auto's met apparatuur voor tuinieren en werkplaatsgereedschap.

Een relax plonsbad van 3,5 x 3,5 mt en 1,10 diep met gezouten water en buitendouche.

De woning omvat grond van ca. 1,5 hectare met olijven en een verscheidenheid aan fruitbomen.

Het wordt volledig gemeubileerd verkocht, met uitzondering van persoonlijke bezittingen.

ENERGIEKLASSE G Ep gl.nren 186,14 kWh/m2 per jaar

Arielli is een dorp en gemeente in de provincie Chieti en telt 1.074 inwoners.

Het is gelegen in Abruzzo/centraal-oostelijk Italië op een heuvel met uitzicht op het brongebied van de gelijknamige rivier. Het grondgebied is heuvelachtig, rijk aan wijngaarden en olijfgaarden.

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies