Moderne villa in Arona (Lago Maggiore), met prachtig uitzicht op het meer op een panoramische positie op de eerste heuvel.

De villa ligt op een paar minuten van het centrum, omgeven door groen en in een residentiële context bestaande uit villa’s.

De villa bestaat uit een grote woonkamer met grote ramen met uitzicht op het meer en de tuin, open keuken met eethoek, drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met eigen badkamer.

Onder de woonkamer is er een aangename veranda, interessant om het te gebruiken als een ontspanningsruimte, want zelfs hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en de omliggende heuvels.

Op de onderste verdieping is er een appartement met onafhankelijke toegang, ontworpen voor verzorgers, bestaande uit keuken, slaapkamer, badkamer en stookruimte.

Buiten bevindt zich een grote veranda welke wordt gebruikt voor de zomerlunches en de barbecue. De mooie aangelegde tuin met gazon is aangelegd in terrassen en wordt omgeven door hagen welke  privacy garanderen.

De villa heeft een dubbele garage op straatniveau.

De moderne villa is onlangs gerenoveerd en hierdoor in uitstekende staat.

Deze villa is met name geschikt voor degenen die een huis willen kopen om te gebruiken als als hoofdverblijf. Dankzij de nabijheid van Arona zijn scholen, treinstations en winkels gemakkelijk te bereiken.

 

Loading

Kenmerken object

  • terras
  • tuin

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies