In Arona op een steenworp afstand van het centrum en de stranden van het Lago Maggiore is dit prachtige penthouse gelegen in een nieuw gebouw van slechts 6 eenheden.

Het gebouw is elegant, uitgerust met alle hedendaagse technologieën. Het uitzicht is panoramisch over de heuvels en de stad. Omdat de zolder in de verkoop het oppervlak van de hele vloer bedekt, heeft het aan 4 zijden een blootstelling aan de zon. Deze wooneenheid is een uitstekende oplossing voor diegenen die een comfortabel huis willen met winkels, supermarkt en restaurants, allemaal op loopafstand. De snelweg is ook bereikbaar in een paar minuten, want het ligt op slechts 5 kilometer afstand. Het prachtige penthouse heeft een overdekte oppervlakte van 195,80 vierkante meter, evenals twee loggia's en twee balkons. Het interieur bestaat uit de entree die communiceert met de hele woonkamer. Het bestaat uit de woonkamer met uitgang naar het overdekte terras, de eethoek en de open keuken ingericht met het centrale eiland.

Het panoramische terras heeft aan alle kanten de gordijnen met verstelbare lamellen die bescherming tegen de zon mogelijk maken. In een hoek van het terras is er een ruimte voor de barbecue met de mogelijkheid om verbinding te maken met de schoorsteen. Het slaapgedeelte bestaat uit de hoofdslaapkamer met een grote inloopkast die ook is ingericht met mooie meubels en de en-suite badkamer. Nog een eenpersoonskamer met en-suite badkamer De afwerkingen zijn waardevol, alle vloeren zijn gemaakt van esdoornparket, de ramen zijn schuifbaar. Het technologische gedeelte is bijgewerkt naar de trends van vandaag.

Er is een luchtverversingssysteem, vloerverwarming aangedreven door een warmtepomp, het Daikin warm/koud airconditioningsysteem. Het charmante penthouse wordt volledig gemeubileerd verkocht met uitzondering van het badkamermeubilair, dat niet opzettelijk is geïnstalleerd, om de vrije keuze aan de klant over te laten.

Energieklasse: A

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies