Appartement te koop in Baveno in Villa Barberis

Beschrijving
Villa Barberis is een van de meest beroemde historische villa’s aan het Lago Maggiore met een park en een condominium zwembad. Villa Barberis werd in het begin van de twintigste eeuw gebouwd door Alberto Barberis. De prestigieuze villa toont de exotische oosterse sferen in de architecturale stijl. Natuurlijk zijn niet minder interessant de decoratieve elementen. Bijvoorbeeld de hoogreliëfrepresentaties van de Koepel van San Gaudenzio van Novara en de klokkentoren van Sant’Andrea di Vercelli.

De renovatie van het appartement gaat terug tot 1994. Uiteraard stond het herstel en behoud van de originele materialen centraal. Het prestigieuze appartement heeft twee niveaus.

Indeling

Op de begane grond leidt de entree naar de woonkamer die leidt naar de privétuin met uitzicht op het meer. Vanuit de tuin kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en in het bijzonder van de Borromeo-eilanden. De keuken is naast de woonkamer gecreëerd en het is mogelijk om deze af te sluiten met glazen schuifdeuren. Op de 2e verdieping bevindt zich de slaapkamer met de badkamer.

De grote aantrekkingskracht, naast de unieke positie en de onvergelijkbare schoonheid, bestaat mede uit het exclusieve park dat met zijn paden ontspannende wandelingen in het midden van de natuur mogelijk maakt. Evenzo, het zwembad dat dankzij zijn grootte aangenaam zwemmen en ontspannen dagen mogelijk maakt.

Loading

Kenmerken object

  • tuin
  • Zwembad

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies