Vrijstaand huis te koop op een steenworp afstand van het centrum van Belgirate, met conciërgewoning en eigen tuin.

De villa bestaat uit een grote kelder met twee grote kelders en een andere kleinere kamer. De begane grond met de entree de woonkamer, de keuken, de studeerkamer, de bijkeuken en de badkamer. De eerste verdieping heeft vier slaapkamers, twee grote en twee eenpersoons en een badkamer. Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers, een badkamer en twee zolders. De accommodatie beschikt ook over de vrijstaande conciërge, waar de begane grond de garage is. Boven een slaapkamer, een keuken en een badkamer. Het hele pand heeft een complete renovatie nodig. De tuin is beplant met hortensia's en andere essenties van het Lago Maggiore.

Alle verdiepingen zijn met elkaar verbonden door een prachtige houten trap. De vloeren van de kamers zijn in parket, terwijl ze in de woonkamer zijn met vintage tegels.

Belgirate is een aangename stad met uitzicht op de Piemontese oever van het Lago Maggiore. Het is de eerste stad in de provincie Verbania op de grens met de provincie Novara.

Het grondgebied is voornamelijk heuvelachtig, van waaruit het deel van het Lago Maggiore ten zuiden van de Borromeïsche Golf domineert. Dankzij het milde klimaat heeft de vastgoedmarkt van villa's en huizen zich ontwikkeld. Belgirate is in feite een plaats die wordt gekozen om de vakantie door te brengen of er permanent te wonen.

De oude stad ligt verspreid over een helling tussen twee parallelle straten die de hoofdweg langs het meer volgen. De interne voetgangersstraten, waarvan sommige met trappen de verbinding van de verschillende delen van het historische centrum mogelijk maken Het meer wordt gekenmerkt door een prachtige wandeling in de tuinen die de toerist begeleiden over de hele uitbreiding van de stad, tot aan het strand. De voetgangersverbinding aan het meer wordt voltooid, waardoor u naar het centrum van Lesa kunt lopen.

Energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies