Investeer in een penthouse in het centrum van Belgirate, gelegen aan de Piemontese kust van het Lago Maggiore, uitgerust met woonkamer, open open keuken van 15 vierkante meter, drie slaapkamers en twee badkamers.

De woonkamer komt uit op een prachtig overdekt terras met uitzicht op het meer.

Het is een verhoging van een historisch gebouw met lift en uitzicht op het meer, dus de hele structuur is nieuw. Het kopen van dit penthouse, kan verschillende voordelen bieden. Allereerst zal dit penthouse te koop een hoge categorie van energie-efficiëntie bereiken, dankzij de isolatie en de gebruikte technologie. Omdat de zolder in aanbouw is, hebt u de mogelijkheid om deze aan te passen met moderne functies en voorzieningen. U kunt met de ontwikkelaar samenwerken om afwerkingen, materialen en ontwerpelementen te kiezen die bij uw voorkeuren passen, waardoor een gepersonaliseerde leefruimte ontstaat.

De locatie is bevoorrecht, omdat u in het centrum van Belgirate bent, heeft u gemakkelijk toegang tot de voorzieningen en diensten van de stad. Dit omvat restaurants, cafés, winkels en andere voorzieningen, waardoor het een wenselijke locatie is voor zowel bewoners als toeristen. Het uitzicht op het meer: Het feit dat het penthouse uitzicht biedt op het Lago Maggiore voegt waarde toe aan het pand. Het uitzicht op het meer is zeer gewild bij veel kopers en huurders, omdat het een rustige en schilderachtige omgeving biedt. Het kan ook de kwaliteit van leven verbeteren en mogelijk de wederverkoopwaarde van het onroerend goed in de toekomst verhogen.

Historisch gebouw: Investeren in een historisch gebouw voegt een gevoel van charme en karakter toe aan het pand. Deze gebouwen hebben vaak unieke architectonische details en historische betekenis, waardoor uw penthouse opvalt en een specifiek publiek aantrekt.

Toegang met de lift: de aanwezigheid van een lift in het gebouw is een belangrijk gemak, vooral voor een zolder. In dit geval biedt het directe toegang tot uw appartement. Het biedt gemakkelijke en gemakkelijke toegang tot uw woning, waardoor het toegankelijker is voor bewoners en bezoekers, inclusief mensen met een mobiliteitsbeperking.

Investeringspotentieel: Lago Maggiore en de omliggende gebieden worden gekenmerkt door een sterke toeristische industrie, die het hele jaar door bezoekers trekt. Dit maakt Belgirate een aantrekkelijke locatie voor korte termijn verhuur, waardoor u huurinkomsten kunt genereren wanneer u het penthouse niet zelf gebruikt. Het investeringspotentieel van het onroerend goed kan verder worden versterkt door de groeiende populariteit van de regio.

Energieklasse: A

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies