Karakteristieke te restaureren woonboerderij en een nieuwbouwwoning
VERDERE VERMINDERING VOOR EEN SNELLE VERKOOP: Van € 160.000 tot € 145.000, een koopje!
De verkoop is voor twee panden gelegen op ongeveer 1500 vierkante meter landelijk platteland, met een prachtig uitzicht op de vallei en aangrenzende olijfgaarden, op 5 minuten van het kleine stadje Bellante in Abruzzo, op 20 minuten van de universiteitsstad Teramo en op slechts 20 minuten van de Blauwe Vlag-stranden van Guilianova en Tortoreto aan de Adriatische kust. De luchthavens Pescara en Ancona liggen op 1 uur rijden en Rome op 2 uur.
Het eerste pand is een gedeeltelijk gerestaureerde grote bakstenen boerderij van ongeveer 180 vierkante meter. Het gebouw en het dak zijn gezond nadat ze naar behoren zijn geïnspecteerd door een Geometra en er zijn geen grote structurele werkzaamheden nodig om het bewoonbaar te maken. Met de originele terracotta tegelvloeren, pannendak met zichtbare houten balken boven en traditionele gewelfde plafonds eronder.
Met al plannen om dit te restaureren tot een huis met vier slaapkamers, zou het zich ook lenen voor andere opties, zoals een restaurant / bed & breakfast met de aparte accommodatie. Leidingwater en elektriciteit zijn aangesloten.
Gebouwd volgens een hoge standaard in 2008 is het tweede gebouw volledig ingericht en heeft een tweepersoonsslaapkamer, een open keuken, een eethoek en een volledig ingerichte badkamer. Dit gebouw is momenteel geclassificeerd als garage.
Naast de nieuw gebouwde bloemenwand met hoge specificaties zijn er ongeveer 1.000 stenen schoongemaakt en teruggewonnen uit het oorspronkelijke bijgebouw die zouden helpen bij renovatie.

Energie klasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies