Oude boerderij omringd door wijngaarden in Bolgheri

Oude Toscaanse boerderij van 400 m2 met bijgebouw van 50 m2 in goede staat met typische interieurs en afwerkingen van het Toscaanse huis, ondergedompeld in het groen van een perceel van 4800 m2, een goed onderhouden tuin met 60 olijfbomen in productie en volledig omheind.

De Casale bestaat uit grote woonkamer met open haard, keuken, woonkamer, studeerkamer, badkamer, oude oven, berging, stookruimte en kelder op de begane grond, en vier slaapkamers, grote hal en badkamer op de eerste verdieping. Naast de woonboerderij vinden we een agrarisch bijgebouw bestaande uit twee polyvalente ruimtes en badkamer.

Het pand is zeer gemakkelijk te bereiken via een verharde secundaire weg. Het pand is ondergedompeld in het platteland van Bolgheri met zijn wereldberoemde wijngaarden en eeuwenoude olijfboomgaarden. De woning is voorzien van alle nutsvoorzieningen, verwarming op LPG-gas en een eigen waterput.

De accommodatie bevindt zich op 4 km van het middeleeuwse dorp Castagneto Carducci, op 9 km van de zee, op 8 km van het dorp Bolgheri, op 13 km van de toeristische haven van San Vincenzo, op 43 km van de haven van Piombino, op 18 km van Rimigliano Park, 22 km van Caldana Spa en het middeleeuwse dorp Campiglia Marittima, 82 km van de luchthaven van Pisa, 60 km van de Tuscany Golf Club in Gavorrano, 150 km van Florence, 96 km van Siena, 250 km van Rome, 57 km van Livorno .

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies