Nabij het Comomeer, een aangenaam dorpshuis met uitzicht op het meer, terrassen en een mooie binnenplaats te koop. Het dorpshuis is bereikbaar vanaf de via Santa Marta, een paar treden leiden naar een karakteristieke binnenplaats met uitzicht op het huis met grote terrassen.

Het huis biedt op de begane grond twee kamers met eigen ingang en een klein toilet. Via een buitentrap bereikt u de hoofdingang van het pand, verdeeld over twee verdiepingen. Op de eerste verdieping komt de entree uit op de woonkamer met open haard. De keuken geeft een prachtig uitzicht op de Villa Pliniana aan het Comomeer; Een wenteltrap leidt naar een kleine slaapkamer en de slaapkamer met tweepersoonsbed met een prachtig uitzicht op het meer. Elke verdieping heeft een badkamer met douche.

Dit huis heeft zoveel buitenruimtes. In feite heeft elke verdieping een groot terras. De binnenplaats is aangenaam en is verbonden met een lager niveau waar zich een aangename veranda bevindt met uitzicht op het meer, en de toegang tot de mooie stenen kelder.  Dit huis van Carate Urio, aan het Comomeer is in een goede staat. Het heeft slechts enkele verbeteringen nodig.

Energieklasse:  G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies