Mooi Appartement met Terras en Prachtig Uitzicht op het Meer.

Op een bevoorrechte locatie, met een terras van 100 vierkante meter en een prachtig uitzicht op het Comomeer. De locatie van het appartement stelt u in staat om te genieten van het prachtige spel van licht op het wateroppervlak, zonsopgang en kleurrijke zonsondergangen. Het is gelegen in het kleine gehucht Urio, een klein juweeltje van het Comomeer. Stel je voor dat je in de palm van je hand een kerk van 1300, een klein strand, de wijnwinkel, het restaurant, het bootstation, een klein plein …. Urio… ! Meer geanimeerd in de zomer en rustig in de winter maar altijd bijzonder! De soundtrack van het dagelijks leven hier is het kabbelen van de golven, het gekrijs van de meeuwen en het luiden van de klokken. Dit appartement in Urio, nabij het meer, betekent alles!

Het appartement: Bij het openen van de toegangsdeur wordt u begroet door een grote woonkamer met drie grote openslaande deuren die het meer en de klokkentoren van de veertiende-eeuwse kerk omlijsten; de woonkamer leidt naar de grote keuken met originele vintage open haard; de keuken is super functioneel en goed doordacht, van hoge kwaliteit en bevat ook een kelder. De openslaande deuren van de keuken kijken uit op het terras, ingericht om buiten te eten, een hoek die veel privacy geniet dankzij de groene rand en het lange elektrische gordijn. Achter de grote woonkamer leidt de meest bijzondere en verfijnde kamer naar de slaapkamers. Het is een plek van retraite en intieme meditatie, waar je jezelf omringd kunt vinden door de stukken van je favoriete collectie en de meest geliefde boeken tentoongesteld in de handgemaakte boiserie. Een kleine open haard maakt alles warmer en gastvrijer.

De hoofdslaapkamer is ook ruim bemeten, met een groot Frans raam met uitzicht op het meer; Het heeft een kleine eigen badkamer. De tweede is een tweepersoonskamer, met een kleine eigen binnenplaats. Ten dienste van beide slaapkamers een ruime badkamer met dubbele wastafel en een kleine kledingkast. Aan de achterkant biedt het appartement een ruimte met kasten, een wasruimte, een kleine badkamer met douche en een grote berging met raam.

Het wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht. Het appartement is alleen te voet bereikbaar via een schilderachtige route.

Het terras is absoluut het hoogtepunt van dit appartement. Ruim en aangenaam, goed ingericht en beplant. Tijdens de lente en de zomer is het een tentoonstelling van kleuren, van het paars van blauwe regen, tot het roze en oranje van oude rozen, kleine witte en blauwe bloemen worden vergezeld door het groen van de bladeren van bepaalde planten. De blauwe regen en jasmijn vormen een grote pergola waaronder aan het einde van het diner een zithoek perfect is om te kletsen en het laatste glas wijn te drinken.

De locatie: Carate Urio is een gerenommeerd resort aan de westelijke oever van het Comomeer, in de buurt van Moltrasio en Laglio, de laatste beroemd om de zomerresidentie van George Clooney. De gemeente Carate Urio is goed verbonden met Como, ligt op 12 km rijden met de auto, de Zwitserse grens op 10 km en de luchthaven Malpensa op 60 km.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies