Periode dorpshuis te renoveren met een aangename binnenplaats. Het ligt op een steenworp afstand van het meer en de diensten. Toegang via een eigen poort leidt naar een aangename binnenplaats. Het wordt over het hoofd gezien door de balkons van de bovenverdieping en de prachtige stenen trap die de begane grond met de eerste verdieping verbindt. Het huis ligt op een steenworp afstand van het meer en de diensten die worden aangeboden door het aangename gehucht Urio. Het kan, met zorgvuldige renovatie, worden veranderd in een charmant en zeer comfortabel huis.

Het is erg helder en absoluut stil, ondanks dat het zich in het dorp bevindt. De weg die naar het huis leidt, is toegankelijk voor auto's tot aan de toegangspoort. Het is dus handig voor het laden en lossen. Het huis moet worden gerenoveerd. Het is al voorzien van gas, elektriciteit en water. Het is aangesloten op de gemeentelijke riolering en verkeert in een goede algemene staat. Het huis biedt 7 kamers van verschillende grootte en een badkamer verdeeld over twee verdiepingen. Het is mogelijk om twee appartementen te realiseren. De binnenplaats zou een prachtige terrastuin kunnen zijn, ondergedompeld in de stilte en met een grote privacy.

Deze woning heeft veel potentie. Het is gelegen in het rustige gehucht Urio; Het meer en alle aangeboden diensten zijn bij de hand en op korte loopafstand. Het is een ideale woning voor diegenen die een kleine retraite willen aan het Comomeer, niet te ver van de belangrijkste steden als Como, Milaan en Lugano of van de luchthaven.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies