Gezellig Appartement met Terras & Breed Uitzicht op het Meer

Gelegen op de begane grond van een klein condominium, op een steenworp afstand van het meer. Het gezellige appartement met terras en weids uitzicht op het meer is onlangs gerenoveerd met fijne smaak en aandacht voor detail. Ook perfect als een investering met een inkomen tussen 6% en 8% uit wekelijkse verhuur. De flat heeft een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer, een open ruimte met een goed georganiseerde keuken; het heeft een eigen ingang vanaf de poort die rechtstreeks naar het privéterras leidt; biedt een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Het is klein, maar zeer gastvrij en goed gerenoveerd; het heeft een oppervlakte van 50 m2. Het wordt volledig gemeubileerd verkocht. Het appartement is alleen te voet bereikbaar via een schilderachtige route.

Het prachtige terras dat zich aan beide zijden van het appartement ontwikkelt, stelt u in staat om een comfortabele eethoek te hosten en te genieten van het prachtige uitzicht op het meer.

Het is gelegen in het rustige gehucht Urio; het meer en alle aangeboden diensten zijn bij de hand en op korte loopafstand. Het is een ideale accommodatie voor diegenen die een kleine retraite aan het Comomeer willen, niet ver van de belangrijkste steden als Como, Milaan en Lugano of van de luchthaven.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies