Appartement met twee slaapkamers, terras en uitzicht op de bergen. Op een hoogte van 800 meter aan de zonnige kant van Centro Valle Intelvi, twee slaapkamer appartement met terras en uitzicht op de bergen, kelder, gemeenschappelijke tuin en garage. Dit appartement ligt in de rustige omgeving van Casasco Intelvi.

Het appartement, is gelegen in het "Le Primule" complex ongeveer een km na Casasco d'Intelvi, in een prachtige omgeving midden in de natuur.

De lichte woning van circa 84 m² is gelegen op de begane grond en biedt twee slaapkamers, een woonkamer, keuken, een badkamer, een kelder, een gedeelde garage en een grote condominium tuin. een groot terras met een glimp van het Comomeer en een prachtig uitzicht op de bergen. Het appartement wordt gemeubileerd verkocht.

Casasco Intelvi ligt op enkele minuten rijden van San Fedele Intelvi, het grotere dorp van de Valle Intelvi, dat vele faciliteiten biedt, zoals supermarkten, winkels, restaurants en bars. Argegno, het dorp aan de voet van de Valle Intelvi en aan de oevers van het Comomeer, ligt op 15 minuten met de auto. Voor sportliefhebbers biedt de Vallei intelvi vele mogelijkheden, evenals golf in Lanzo, tennisbanen, paardrijden, skiën in de winter. Prachtige wandelpaden zijn bij de hand.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies