Casale Il Salticchio

Typisch landhuis van bakstenen, verdeeld over twee verdiepingen voor een oppervlakte van ca. 300 m² plus terras en eigen grond van 2290 m².

Het huis is als volgt verdeeld: begane grond van 165 m², bestaande uit garage, grote kelders en te renoveren stallen en de eerste verdieping, van ongeveer 136 m², bestaat uit een inkomhal met terras en twee appartementen.

Het eerste appartement (78 m²) bestaat uit een woonkamer met keukenhoek en open haard, twee tweepersoonskamers en een badkamer. Het tweede appartement (58 m²) bestaat uit een woonkamer met keukenhoek, slaapkamer, kleine slaapkamer en badkamer.

Het huis, gebouwd in de typische rode baksteen uit de streek, dateert uit de eerste helft van de 20e eeuw en werd ongeveer 20 jaar geleden gerenoveerd. Afhankelijk van persoonlijke smaak kan het pand minimale interne renovaties vereisen, en het is ook mogelijk om de twee eenheden samen te voegen tot één woning.

De grote kelders en stallen op de begane grond kunnen worden verbouwd tot extra woonruimte, waardoor het potentieel voor accommodatie nog groter wordt. De verwarming is op LPG gas en er is gemeentewater. De twee eenheden hebben onafhankelijke nutsvoorzieningen. De woning heeft aan drie zijden een aangenaam uitzicht, van waaruit het mogelijk is de omliggende heuvels te bewonderen. Het ligt in de buurt van Villastrada en kan worden bereikt via een witte weg van slechts 600 m. Het is gelegen in een van de mooiste gebieden van Umbrië, tussen het meer van Chiusi en het meer van Trasimeno, in de gemeente Castiglione del Lago op ongeveer 7 km van de grens met Toscane, in een zeer gunstige positie om in korte tijd te worden bereikt via de snelweg A1. Van hieruit zijn de belangrijkste toeristische trekpleisters van de twee regio's eenvoudig te bezoeken, zoals Chiusi, Siena, Arezzo, Cortona, Assisi, Gubbio en Orvieto. Niet te vergeten zijn de ontelbare kuuroorden, zoals Chianciano, S.Casciano en Saturnia. Rome en Florence liggen op ongeveer 2 uur rijden met de auto.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies