UNDER OFFER – RESERVED FOR CLIENT

Villastructuur – Casco met drie verdiepingen (200 m²) om te voltooien met een terrein van ongeveer 4.200 m² op 800 m² boven zeeniveau, op een buitengewone locatie met uitzicht op de Pescara-vallei tot aan de Adriatische Zee; het is slechts een paar kilometer van de stad Corvara en in de buurt van een toeristisch attractiegebied. Het artefact is gebouwd in 2007 volgens de meest geavanceerde normen op het gebied van woningbouw, betonnen en gelamineerde houten daken met zichtbare balken. Het huis is gelegen op een helling met een directe toegang tot het hoogste niveau, terwijl het lagere souterrain bereikbaar is via een interne trap en het nog lagere niveau via interne schaal of externe handige zijhelling. De bovenverdieping heeft twee grote slaapkamers met zichtbaar dak en ramen die zijn voorbereid voor panoramische balkons, gevolgd door een badkamer met houten dakkapel. De benedenverdieping beschikt over een woonkamer met kitchenette en open haard, een tweede badkamer en een derde slaapkamer; vanuit de woonkamer komt u op een grote veranda, overdekt met een schuin dak, een soort terras waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht. Het lagere niveau heeft drie grote kamers met ramen (kelder, kelderruimte, ….?)

Het houten dak van het huis is voorzien van isolatie en waterdichting bedekt met traditionele tegels. U moet worden gemaakt gips, vloeren en apparatuur; om alle armaturen te plaatsen. Klaar voor de aansluiting op het water- en elektriciteitsnetwerk, het verwarmingssysteem kan LPG-gas, elektrisch of open haard en hout- of pellet kachels zijn.

Het land bestaat uit een groot gebied voor de gevel van het huis, geleidelijk aflopend naar de vallei en een gebied rond het bovenste deel van het gebouw, ook nuttig als parkeerplaats; de benedenstroomse sector is overwegend met gras begroeid, maar heeft ook veel jonge fruitbomen. Er is de mogelijkheid om een zwembad te creëren.

Corvara is een stad van ongeveer 260 inwoners op 625 m boven zeeniveau. in de provincie Pescara, dat is ongeveer 50 km. Het oude dorp bestaat voornamelijk uit stenen huizen "pagliare" gebouwd op rots, na bijna volledig verlaten te zijn in de vorige eeuw, is onlangs hersteld en ook ontwikkeld in het gebied naast het Gran Sasso National Park. Momenteel woont de meerderheid van de inwoners in de nieuwe stad in de vallei met het stadhuis en verschillende districten. In de omgeving is er een restaurant en een boerderij. Er zijn busverbindingen met naburige centra, de snelweg en het treinstation liggen op ongeveer 15 km (Torre dei Passeri), de stad Pescara met de luchthaven en de stranden van de Adriatische Zee liggen op 50 km.

Energieklasse kan op dat moment niet worden geëvalueerd

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies