Dit huis, met een bijzondere ronde vorm, bevindt zich in het midden van het historische dorp Dizzasco. Het heeft een zonnige ligging en een mooi uitzicht op het omliggende landschap. Volledig gerenoveerd enkele jaren geleden, is in een perfecte staat en klaar om in te trekken.
Het huis volledig gerenoveerd op 2 verdiepingen, plus de zolder en de kelder. In totaal 100 m² en 2 slaapkamers en 2 badkamers.
De hoofddeur komt uit op de woonkamer, ruim met het originele plafond in houten balken en stenen en is verbonden met de grote keuken, het middelpunt van dit huis. Deze kamer is licht, ruim en heeft een mooi balkon dat langs de ronde gevel loopt. Op deze verdieping is er ook een handige badkamer en een wasruimte.
Een houten trap gaat naar de tweede verdieping, die de hoofdslaapkamer met walk-in-closet biedt. De grootste slaapkamer geniet van het bijzonder ronde plafond en een mooi uitzicht op de bergen. Een enkele slaapkamer en een badkamer met douche.
Een schilderachtige glazen wand vormt de borstwering van een moderne trap die de tweede verdieping verbindt met de zolder waar zich een charmante kamer bevindt.
Met toegang vanaf de straat, in de kelder, een kleine garage en een grote kamer met open haard. Deze kamer heeft opknapwerkzaamheden nodig.

Energie klasse: C

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies