Modern. luxe en mooiste appartement met terrassen, adembenemend uitzicht op het Comomeer en dubbele garage. Het appartement is gelegen in een klein gebouw van hedendaagse architectuur, gemaakt van 5 appartementen, en elk van hen met een eigen onafhankelijke ingang; het is gelegen in een groene omgeving en biedt een prachtig uitzicht op het Comomeer. Het heeft een wellnesscentrum met een binnenzwembad, een sauna en een Turks bad. Het is uitgerust met een grote parkeerplaats voor gasten.

De flat is zeer comfortabel en geniet van een prachtig uitzicht op het meer. De ingang komt direct uit op de grote woonkamer waar een reeks grote schuifopeningen van glas met het eindresultaat een comfortabele omgeving met natuurlijk licht en frisse lucht waar het Comomeer en zijn kleuren de absolute protagonisten van dit prachtige appartement worden. De hoge plafonds, de kleurencombinaties en designstukken definiëren de ruimtes en hun functies en passen de omgeving op een lichte manier aan. Licht en lucht zijn de elementen die deze ruimtes kenmerken, waardoor een continuïteit tussen binnen en buiten ontstaat, waardoor een gevoel van totale vrijheid ontstaat. Op het terras kunt u buiten dineren en genieten van de zonsondergangen van het Comomeer die u zullen verbazen, om zo de adem te benemen.

Het appartement heeft een grote woonkamer met open keuken, een slaapkamer met tweepersoonsbed met master badkamer, een tweede kamer momenteel gewijd aan het kantoor en een badkamer; op de verdieping beneden, verbonden door een mooie trap, is er de wasruimte en twee kasten. Vanaf deze verdieping heeft u direct toegang tot de wellnessruimte, een niet te onderschatten aspect. Het andere niet te onderschatten aspect is de locatie van de garage, gelegen op dezelfde verdieping als het appartement, die direct toegankelijk is via een binnendeur, erg handig! De Wellnessruimte: Een hele verdieping is volledig gewijd aan de ontspanningsruimte. Het heeft grote ramen met uitzicht op het Comomeer en is daarom zeer licht en luchtig. In de zomer kunnen de ramen helemaal open. Het zwembad, de Finse sauna en het Turks bad kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Ter ondersteuning zijn er douches en badkamers.

Plaats: Faggeto Lario is een groen dorp, gelegen aan de oostkant van het Comomeer. Het is weinig gebouwd en bestaat uit kleine oude gehuchten die alle charme van de geschiedenis en oude architectuur hebben behouden. Faggeto heeft een lido, een openbare bootstop en twee kleine jachthavens, waar u uw eigen boot kunt houden.

Het appartement ligt buiten het centrum, een paar kilometer van Torno, 15 van Bellagio en 7 van de stad Como.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies