Nieuw ontworpen appartement gelegen in de buurt van het meer, biedt een open ruimte met woonkamer en keuken, een slaapkamer met uitzicht op het meer en een badkamer met douche. Een mooi klein terras waar u een heerlijke tijd doorbrengen. De parkeerplaats is inclusief bij de verkoop

Dit kleine appartement is volledig gemeubileerd verkocht en ligt dicht bij het meer. Het geniet van een prachtig uitzicht op het meer en de nabijheid van de diensten die door de Riva di Faggeto. Het appartement heeft grote glazen ramen en is daarom zeer helder. Het heeft vloerverwarming en zonnepanelen voor warm water voor energiebesparing. Het heeft geen condo of flatkosten.De accommodatie is ideaal als een investering om te verhuren en voor degenen die ten volle willen genieten van het Comomeer.

Faggeto Lario is een dorp op het platteland, het is zeer charmant en biedt een onbevlekte natuurlijke omgeving, vele wandelpaden, kunst en cultuur. Het dorp ligt aan de oostelijke oever van het Comomeer. Op korte loopafstand van het appartement is beschikbaar een restaurant, het lido, boten en watersportuitrusting verhuur service, en de openbare boot te stoppen om de stad Como of alle andere bestemming rond het meer te bereiken.

Faggeto werd geboren uit de vereniging van de gehuchten Riva, Lemna, Molina en Palanzo. Deze gehuchten zijn erg oud en wandelen door de straten (geplaveid met oude stenen) kunt u de oude en nobele huizen bewonderen. Eenmaal per jaar wordt een beroemd evenement gehouden: de openbare opening van de druivenwijn pers gebouwd in 1572. Het centrum van de stad Como is op 15 minuten met de auto, de luchthaven van Malpensa ongeveer 60 minuten.

Energie klasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies