Typische Piemonte boerderij in een groene en rustige omgeving, zonder comfort op te geven dankzij de verbinding met verharde wegen en de nabijheid van een paar kilometer van alle diensten.

De externe structuur is het onderwerp geweest van een volledig conservatief herstel van materialen die typerend zijn voor het gebied: Pietra da Cantoni, gewoonlijk tufsteen genoemd, en bakstenen. Op de platen werden structurele wapeningswerken uitgevoerd. Het dak daarentegen is volledig vernieuwd en geïsoleerd met een externe bekleding in Piemontese tegels en intern met zichtbare houten balken, die warmte geven aan elke kamer. Alle interne ruimtes zijn echter nog steeds in hun ruwe staat, met de mogelijkheid om voltooide werken op te leveren door middel van aanvullende overeenkomsten met specificaties. De plafonds van de begane grond zijn met gezandstraalde bakstenen gewelven.

De sterke punten van dit pand zijn talrijk: naast volledige onafhankelijkheid biedt het samengevoegde land van ongeveer 3.500 vierkante meter, ook het onderwerp van een containment werk met houten palissade om het beter exploiteerbaar en vlak te maken, zuidelijke blootstelling op de heuvel. Zelfs het overdekte terras biedt u een aangenaam uitzicht op de Monferrato. Op de gevel staat ook de typische artesische bron van natuurlijk bronwater. Kadastrale en stedenbouwkundige verificatie in uitvoering, de beschrijving is dus puur beschrijvend.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies