Wij bieden een prachtig tweekamerappartement te koop aan, gelegen op de bovenste verdieping van een klein condominium van waaruit u kunt genieten van een fantastisch panoramisch uitzicht op de Golf van Asinara. Trinità d'Agultu, een karakteristiek dorp van Gallura het hele jaar door bewoond met alle belangrijke diensten, winkels etc.

Het appartement ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum, op een dominante positie, van waaruit u kunt genieten van een fantastisch en uniek panoramisch uitzicht over de hele Coghinas-vallei en de Golf van Asinara. De onroerend goed unit bestaat uit een eigen ingang, een grote en lichte woonkamer die leidt naar de veranda, zeer ruim en met een fantastisch uitzicht op zee, een hal, kleine kast, badkamer met douche en een grote slaapkamer. Het appartement is in uitstekende algemene staat, zoals nieuw en volledig ingericht. Het is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, warme/koude airco's en wasmachine.

In het kleine condominium hebben we ook de mogelijkheid om het zwembad te gebruiken voor condominium gebruik waar we grote ligweiden vinden en ook hier een fantastisch uitzicht op de zee.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies