Appartement in Lavagna, aan de “Riviera di Levante”. Op loopafstand van winkels en op loop/fiets afstand van stranden en het stadje Chiavari. Er is geen eigen parkeerplaats, maar onder aan het gebouw is er een grote parkeerplaats (gratis) met altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Het appartement maakt onderdeel uit van een complex, dat gebouwd werd in de jaren 80. Er is een mix van vaste bewoners en tweede huis bezitters, de meesten Italianen. De algehele staat is prima “u kunt er zo in” bij wijze van spreken. Een en ander is goed afgewerkt. Badkamer is bijvoorbeeld betegeld met tegels van de stilist Valentino.

Oppervlakte is ongeveer 44 vierkante meter. Het is geschikt voor 2 personen. Binnenkomst via een halletje en een overloop met een grote, hoge kast. De “WC” (zie plattegrond) is de badkamer, redelijk groot, met douche, toilet, wastafel en bidet. “Soggiorno” is het woon/slaapgedeelte en “cucina” is uiteraard de keuken. Balkon is vrij groot en zonnig . In de middag juist in de schaduw, hetgeen grote hitte voorkomt.

Appartement is zowel gemeubileerd als kaal te koop. Geen prijsverschil. Vraagprijs is 110.000 Euro K.K.

Loading

Plattegronden

NaamSlaapkamersBadkamersAfmPrBeschikbaar 
PianoBekijk

Kenmerken object

  • Energielabel nog niet bekend

Locatie

Geen Recensies