Casale Vera

Landhuis met toeristische activiteit, 4 appartementen, bovengronds zwembad, aangelegde grote tuin en een prachtig uitzicht op het Sibillini-gebergte! gelegen op 7.500 m² grond, dit landelijke complex bestaat uit het hoofdgebouw van ongeveer 350 m², het vrijstaande gebouw van ongeveer 52 m², de aangelegde tuin, het bovengrondse zwembad met een solarium terras in hout en de parkeerplaats. De tuin bevat vele alfresco eetgelegenheden, en vanaf elk punt van het pand zijn er een prachtig 360 'uitzicht op de vallei met zijn middeleeuwse dorpjes en de Sibillini Mountains daarbuiten.

Het hoofdgebouw bestaat uit 3 zelfstandige appartementen met in totaal 5 slaapkamers en 3 badkamers. Benedenverdieping: Appartement 1 van ongeveer 90 m² met grote open woonkamer en eetkamer met keuken met een houtkachel en een deur die leidt naar de tuin en het zwembad, twee slaapkamers met zichtbaar origineel metselwerk en een comfortabele badkamer met douche. Garage en bergingen. Er is ook een opslag / taverna van ongeveer 55 m² die kan worden gebruikt als een gemeenschappelijke ruimte voor de gasten wanneer het buiten regent voor zowel ontbijt als kinderactiviteiten. Deze verdieping omvat ook een garage verbonden met de berging / taverna gebruikt als een overdekte parkeerplaats en bijkeuken voor ongeveer 30 m².

Eerste verdieping: Appartement 2 en 3. De eerste verdieping van ongeveer 90 m² heeft 2 zelfstandige appartementen met 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, een eetkamer met kitchenette en een badkamer met een douche.

2e Verdieping – Zolder met terras: De tweede verdieping is de zolder van ongeveer 80 m² waar een opslagruimte, een kamer en een badkamer te vinden zijn, ze hebben toegang tot het panoramische terras van ongeveer 20 m².

Vrijstaand gebouw heeft ook een prachtig uitzicht op de bergen en de vallei en een eigen externe buitenruimte! Het is het 4e zelfstandige appartement met een eetkamer met kitchenette, 2 slaapkamers en een badkamer met douche. De tuin heeft buiten eetgedeeltes, een betegeld gedeelte ligt naast het appartement op de begane grond, allemaal met een prachtig uitzicht op het Sibillini-gebergte en de vallei.

De accommodatie ligt op ongeveer 3 km afstand van het mooie dorp met winkels, restaurants en bars. Het Sibillini National Park is ook heel dichtbij, met grote meren en watervallen, skiën en buitenactiviteiten. Op ongeveer 50 minuten van de zee, 20 minuten van de bergen en 80 minuten van de luchthavens Ancona Falconara en Perugia. De nabijgelegen middeleeuwse heuvelsteden bieden fantastische lokale gerechten, cultuur en geschiedenis. Lokale festivals en markten maken het gebied levendig voor degenen die dichter bij huis willen blijven.

De vraagprijs is exclusief het merk, de website de informatiebrochures voor gasten (Nederlands-Engels-Italiaans-Duits) en het meubilair, al deze kunnen apart worden gekocht voor de prijs van 20.000 euro.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies