Periode Villa met uitzicht op het meer en tuin

Grote villa, gelegen achter het centrum dorp Moltrasio, alleen te voet bereikbaar, ongeveer 500 meter vanaf het centrale plein van het dorp via een mooi heuvelopwaarts pad.

Ook uitstekend om omgetoverd te worden tot een aangename B&B dankzij de 7 slaapkamers.

Gebouwd rond 1900, werd het pand gerenoveerd in 1990 en zorgvuldig onderhoud heeft het in perfecte staat gehouden.

Gerangschikt op twee niveaus naast de zolder en de kelder.

Het tuinniveau is gelegen aan de woonkamer. Het is verdeeld in een grote woonkamer, een eigen woonkamer met een prachtige open haard die dateert uit de tijd van de bouw, een grote keuken en een gastenbadkamer. De prachtige open trap leidt naar de eerste verdieping die het slaapgedeelte herbergt verdeeld in zes slaapkamers, waarvan er vijf een prachtig uitzicht op het meer hebben en twee met een groot terras naast de drie badkamers. De tweede verdieping herbergt de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer. Op het laatste niveau de originele uitkijktoren.

De tuin van ongeveer 2.000 m² maakt de woning compleet.

Plaats: Vanuit de villa en via een mooie wandeling in de typische smalle straatjes met langgerekte treden is het mogelijk om het centrum van de bovenste stad te bereiken met zijn Lounge bars, de "oude" en typische trattoria's en kleine posters of ga naar beneden richting het meer naar het Lido en de elegante restaurants aan de oever. Moltrasio ontspringt aan de westelijke oever van het Comomeer, de stad strekt zich uit van het water van de Lario tot de hellingen van de berg Bisbino.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies