Aangenaam en zonnig appartement met balkon en garage boven Argegno. Klaar om in te wonen. Deze woning ligt precies in de fractie van Muronico 5 minuten met de auto van het meer. Het is ideaal voor diegenen die, voor een kleine investering, een uitvalsbasis willen voor bergexcursies.

Het mooie appartement is in een elegant condominium op de eerste verdieping uitgerust met lift. Het biedt een woonkamer met keuken, een balkon met een glimp van het meer en de omliggende bergen. Een lichte slaapkamer, badkamer met douche en hal. Het appartement is in een goede staat en is ongeveer 76 vierkante meter. Het is klaar om in te wonen. Bij de koop inbegrepen is een garage van 12 m² en een kelder.

Plaats: Muronico van waaruit u het dorp Argegno in 15 minuten te voet kunt bereiken via een mooi panoramisch pad van waaruit u de kerk gewijd aan Saint Sisinio kunt bewonderen, is een van de oudste van de vallei, met zijn romaanse klokkentoren. Het dorp ligt op slechts 4 minuten ver van het sprankelende Argegno met de auto, een zeer levendig stadje het hele jaar door; goed verbonden met het openbaar vervoer naar alle andere plaatsen aan het meer en de stad Como. Met vele faciliteiten en voorzieningen, evenals bars, restaurants, zwembad, boot station en nog veel meer. Het ligt op 24 km van Como en 17 km van Cernobbio, waar zich de snelwegingang naar Milaan en Lugano bevindt.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies