Stenen huis met dependance dicht bij het Comomeer

Stenen huis met afhankelijkheid ligt op slechts 5 minuten van het centrum van Argegno en het Comomeer. Het ligt in het rustige en vredige gehucht Muronico. De woning is volledig gerenoveerd en klaar om in te trekken. Het biedt een vlakke tuin, kelder en parkeergelegenheid.

Het stenen huis leidt op twee verdiepingen naast de zolderverdieping. De begane grond bestaande uit een kleine en gezellige woonkamer verbonden met de woonkeuken en met de badkamer/wasruimte. De woonkamer heeft de uitgang direct naar de tuin waar u aangename momenten kunt doorbrengen, genietend van de zon en de wonderen van de natuur. De trap bereikt de eerste verdieping met twee slaapkamers, allemaal van royale grootte en licht, en een badkamer met douche. De laatste verdieping is de zolder met slaapkamer en badkamer. Het heeft twee ingangen, een in de hoofdweg en de andere naar de voetgangerspoort van de gemeentelijke weg.

De stenen dependance plaatst zich op hetzelfde stuk grond. Het is mooi en aangenaam met een eigen ingang. De kleine trap leidt naar de ingang, die uitkomt op een grote en lichte woonkamer, met keuken, open haard en twee ramen met uitzicht op de tuin. Op dezelfde verdieping is er een badkamer met douche. Het is vrij aan alle vier de zijden. De begane grond bestaat uit een garage die op de kelder verbonden is met de stenen kelder. De kelder heeft een eigen ingang vanuit de tuin.

Het pand is volledig gerenoveerd tussen 2005/2006. De verwarming is LPG door radiatoren. Het is mogelijk om het centrum van Argegno en het meer te voet te bereiken, via een aangename voetgangersstraat van ongeveer 1,5 km lang.

De tuin van ongeveer 1200 m² is aangenaam en ontwikkelt zich, deels aan de voor- en achterkant van het pand dat vlak is. De rest van het perceel land is in rotsen naar de vallei, gehouden als een boomgaard en met elkaar verbonden door een comfortabele trap.

Plaats: Muronico ligt op 5 minuten rijden van Argegno en het meer. Argegno is een van de meest populaire en gerenommeerde steden. Het biedt verschillende diensten, waaronder bars, restaurants, banken, openbaar vervoer enzovoort. Voor degenen die van de bergen houden, is het vanaf hier mogelijk om Valle d'Intelvi te bereiken, vanwaar tal van paden door de natuur slingeren. Vanuit Argegno kunt u de kabelbaan nemen naar Pigra, een mooi stadje op 881 meter boven de zeespiegel, en in slechts 4 minuten kunt u genieten van een adembenemend uitzicht.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies