Landgoed met groot huis van vier verdiepingen (400 m²), intern af te werken en te renoveren, op een prachtige panoramische locatie met uitzicht op de vallei beneden. Het grondstuk is voor een groot deel omheind en omvat ook verschillende bijgebouwen (gebouw met terras, tennisbaan, garage) van ongeveer 60.000 m². van land licht glooiend met 300 olijfbomen en 20 amandelbomen. De toegang is via twee poorten en met interne wegen bereikt u de olijfgaarden, het huis of de sector stroomafwaarts met het grote gebouw / magazijn. De schuur van ongeveer 120 m². sluit aan op de woning, is voorzien van een metalen schuifdeur en heeft meerdere ramen; het platte dak fungeert als een verlengd terras waar een spectaculair uitzicht kan worden genoten.

Het huis is verdeeld in vier verdiepingen:

Het souterrain heeft een directe ingang vanuit de tuin en is via een kleine interne trap verbonden met de eerste verdieping. Er is een keuken met open haard, een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer; alle ramen komen uit op het terras. Op de begane grond bevindt zich de hoofddeur aan de gevel, die leidt naar een grote stenen trap die naar boven gaat, en een grote deur die toegang geeft tot een magazijn en een kelder met gewelfde plafonds, opening aan de achterzijde en directe interieurverbindingen met de andere niveaus. De uitgebreide eerste verdieping heeft drie slaapkamers, een woonkamer, twee badkamers en een grote keuken met een extra open haard. Vanuit de keuken kunt u naar een achterterras of naar een hal met nog een interne trap naar de bovenverdieping. Er zijn veel panoramische ramen aan alle kanten. De zolder op de tweede verdieping, in onbewerkte staat gelaten, heeft een dak met zichtbare houten balken en een centrale gang die drie andere kamers en twee badkamers met ramen en dakramen met elkaar verbindt.

De water / thermische / elektrische systemen zijn voorbereid en moeten worden voltooid, de vloeren moeten worden geïnstalleerd, de interne en externe armaturen moeten worden vernieuwd. In een zijruimte tussen het huis en de schuur werd ook een grote ondergrondse betonnen stortbak gebouwd om regenwater op te vangen met verschillende toegangspunten. De tennisbaan ligt direct achter het huis, heeft een betonnen ondergrond en is geheel omheind; lange tijd verlaten moet worden hersteld.

De verkoopprijs is inclusief alle materialen en apparatuur, exclusief de graafmachine in de schuur.

Energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies