Wat eens een eenvoudige boerderij was en nu is omgetoverd tot een werkelijk uitzonderlijke woning, in het hart van Marche, door de harmonieuze samenwerking van bekwame ambachtslieden, die op deskundige wijze de visie van de architect tot leven wekken en elk facet van de lokale architectuur naar een hoger niveau tillen. Gelegen te midden van de glooiende heuvels van de Marche, biedt het een intiem panorama dat de natuur viert en privacy garandeert. Een uniek toevluchtsoord, een bewijs van buitengewoon vakmanschap, waar geschiedenis en moderniteit samenkomen in een architecturale symfonie, waardoor een ongeëvenaard en onderscheidend toevluchtsoord ontstaat.

De woning is een juweel met een woonoppervlakte van 305m² [huis] + 82m² [pergola's + bbq] + bijgebouw van 36m² Alles bij elkaar met een oppervlakte van = 423m²

4 slaapkamers, 1 badkamer, 3 doucheruimtes, 3 woonkamers, 1 eetkamer, 1 keuken, 1 bijkeuken, 1 zolder, 1 stook-/wasruimte, 2 pergola's, 1 loggia, 1 buitenberging, 1 brood-/pizzaoven … en niet te vergeten 2800m² grond rondom het huis.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies