Fantastisch landelijk complex te koop in Smerillo, op korte afstand van het meer van San Ruffino.

 

Dit is een unieke kans om een ​​boerderij te kopen van ongeveer 535 vierkante meter met een zeer breed terras van ongeveer 130 vierkante meter met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op het Sibillini-gebergte, de vallei en het meer van San Ruffino, twee vrijstaande bijgebouwen met de mogelijkheid om te bouwen van 100 vierkante meter, en land van 18 hectare.

 

Functies

De woonboerderij bestaat uit een begane grond met stallen, kelders en een garage van in totaal zo'n 265 vierkante meter die nog gebruikt kan worden met de huidige bestemmingen of omgevormd kan worden tot een extra woonwijk.

Op de eerste verdieping, die toegankelijk is via zowel een interne trap als een onafhankelijke deur, vinden we een direct bewoonbaar appartement, bestaande uit een keuken, woonkamer, twee tweepersoonskamers, een met eigen badkamer, nog een eenpersoonskamer en een gedeelde badkamer. alle kamers behalve één kamer hebben een directe uitgang naar het panoramische terras van ongeveer 130 vierkante meter, een unieke oppervlakte in onze landelijke context!

De tweede verdieping is vervolgens toegankelijk via een interne trap waar de gehele verdieping in de ruwe staat van 130 vierkante meter is gelegen die kan worden gebruikt als berging of kan worden getransformeerd als extra woonruimte.

De structuur van de boerderij is in perfecte staat, het is gepleisterd maar het is gemaakt van riviersteen en bakstenen, dingen die aan het licht kunnen worden gebracht.

Zoals eerder vermeld, wordt het pand voltooid door twee bijgebouwen van elk ongeveer 40 en 30 vierkante meter, die kunnen worden gesloopt en herbouwd met behulp van het huis plan en hun volume met 40% kunnen vergroten, met een totale oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter. meter in totaal.

En tot slot wordt het pand verkocht inclusief 18 hectare bijna volledig bouwland!

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies