Villa met zwembad te koop in San Vito dei Normanni gebouwd rond 2010 ongeveer 5,8 km van het natuurreservaat van Torre Guaceto.

De villa staat op een eeuwenoude olijfgaard van ongeveer 4300m² volledig omheind met droge stenen muren in lokale steen met een prachtige tuin aan de voorkant.

We hebben toegang tot de villa via de automatische poort die leidt naar het grote plein volledig verhard.

Achter de villa is er een zwembad van 72m² met een aanbrengend solarium ook geplaveid. Het solarium is schaduwrijk en uitgerust met een houtoven en barbecue. De villa is op twee niveaus, OP DE BEGANE GROND is er een grote woonkamer met eetkamer, badkamer met douche, wasruimte, technische ruimte en open keuken met uitzicht op het zwembad en het solarium; OP DE EERSTE VERDIEPING is er een woonkamer, drie slaapkamers en het toilet met douche, het dak is schuin met dakraam en de kamers zijn allemaal voorzien van ramen. Het slaapgedeelte kan ook vier slaapkamers bevatten, waardoor de woonkamer wordt omgezet in een extra slaapkamer.

De villa is uitgerust met een artesische put verbonden met het automatische irrigatiesysteem, vanuit een autonoom waterreservaat. De systemen zijn allemaal in overeenstemming met de wet en de nieuwste generatie. De verwarming is autonoom LPG met ondergrondse tank, vloerverwarming, condensatieketel, zonnepaneel voor warm water, fotovoltaïsch systeem dat 2,5 kwh produceert en alarmsysteem met videobewakingscamera's, evenals intern en extern perimeteralarmsysteem.

De toegangspoort is automatisch, maar er zijn twee andere poorten, een voetganger en de andere die toegang biedt met landbouwvoertuigen voor het ploegen van de olijfgaard.

Het ligt op 3,2 km van San Vito dei Normanni.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies