Wij bieden een driekamerappartement op twee verdiepingen aan in het wooncomplex "Terme di Casteldoria".

Op de begane grond bevindt zich het woongedeelte met kitchenette, ruime badkamer, dubbele veranda met eigen tuinen, aan de voor- en achterkant van het huis. Vanuit de woonkamer, via de trap, heeft u toegang tot de bovenverdieping waar we een tweepersoonsslaapkamer hebben met een kleine veranda, een kleine slaapkamer met stapelbed, badkamer met douche.

Exclusieve parkeerplaats, zwembad, groene zones, speeltuin voor condominiumgebruik.

Er zijn warme/koude airco's. Het pand is in uitstekende staat.Het wooncomplex ligt in de buurt van Santa Maria Coghinas, een klein stadje dat bekend staat om de aanwezigheid van de spa Casteldoria, en niet ver van verschillende badplaatsen, zoals Valledoria en Badesi, gekenmerkt door zeer lange witte zandstranden. Het grondgebied van Santa Maria Coghinas is ook geschikt voor tal van andere buitenactiviteiten, zoals wandelen, paardrijden, kanoën op de rivier, klimmen, fietsen en diverse watersporten.

Kenmerkend voor deze gebieden zijn ook de culinaire specialiteiten en de oude duizendjarige tradities waarvan er getuigenissen zijn in de aangrenzende gebieden.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies