Gedeelte van een Toscaans huis van 90 m² woonoppervlakte en 170 m² tuin te koop in Sassetta, in complex met zwembad, een paar minuten van het dorp en de zee.

Het appartement met tuin ideaal voor diegene die hun vakantie in volledige ontspanning willen doorbrengen, met het zwembad altijd tot uw beschikking, in de ongerepte natuur op slechts enkele minuten van de zee en de middeleeuwse dorpjes Castagneto Carducci en Sassetta. Gedeelte van een Toscaans huis van 90 m². met grote tuin van ca. 170 vierkante meter. aan twee zijden en dubbele onafhankelijke ingang, verdeeld in twee onafhankelijke vastgoedeenheden. Alles ontwikkelt zich alleen op de begane grond en bestaat uit een dubbele woonkamer met kitchenette en open haard die leidt naar de prachtige loggia waar u in absolute ontspanning kunt eten of een boek kunt lezen, hal, twee slaapkamers, bijkeuken – technische ruimte, polyvalente ruimte, twee badkamers en een loggia aan twee zijden.

Appartement met eigen ingang, voorzien van alle nutsvoorzieningen en verwarming op gas. Grote gemeenschappelijke ruimtes met een prachtig zwembad en parkeerplaats. Het appartement bevindt zich op een oud landgoed en ligt op 3 km van het dorp Sassetta, op 7 km van Castagneto Carducci, op 8 km van de Terme di Sassetta, op 14 km van de stranden van Marina di Castagneto Carducci, op 19 km van Bolgheri, op 81 km van de haven van Livorno, op 87 km van de internationale luchthaven van Pisa.

Ideale oplossing zowel als vakantiehuis als investering om te verhuren aan internationale toeristen. Mogelijkheid tot afzonderlijke verkoop van de twee appartementen op aanvraag.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies