Dit appartement is gelegen in een elegante residentie, nabij het centrum van Stresa.

Het appartement is gelegen in het meest panoramische blok met een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden.

De locatie kan als ideaal worden beschouwd voor mensen die van natuur, groen en rust houden. In het condominium park kunt u wandelen in absolute veiligheid en in de afwezigheid van autoruis. Daarom is het ook een ideale conditie voor mensen met kinderen.

De hele woning is omheind en is uitgerust met automatische poorten, alleen toegankelijk voor de eigenaren.

Het appartement is volledig gerenoveerd in 2015, waarbij de vloeren, de badkamer en de keuken werden vernieuwd.

Op de begane grond bevindt zich de keuken en de woonkamer met eetkamer met uitzicht op het terras met een betoverend uitzicht op het Lago Maggiore.

Het appartement heeft ook een overdekt terras aan de achterkant welke zonnig is in de middag.

Via de interne trap bereikt u de eerste verdieping met de hoofdslaapkamer, ook met een terras, van waaruit het panoramische uitzicht nog mooier zijn.

De badkamer en de 2e slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde.

De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, de gasgestookte ketel is gecentraliseerd voor dit appartementencomplex, waarbij elk appartement is uitgerust met een thermostaat en een meter.

Een appartement kopen in Stresa aan het Lago Maggiore is ook een uitstekende investering. Het vakantie seizoen begint in maart en eindigt in oktober. Daarom kunt u overwegen het appartement voor een uitstekende periode te huur aan te bieden met een goed inkomen.

Gezien de korte afstand van het station, ongeveer 10 minuten, is het appartement interessant, zelfs voor degenen die niet van plan zijn om de auto te gebruiken. Evenzo ligt het appartement dicht bij het centrum, het meer en de supermarkt.

Loading

Kenmerken object

  • Balkon
  • terras

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies