Het landhuis is gelegen op de eerste heuvels van het Lago Maggiore op slechts 5 kilometer van Stresa. Het is gelegen in het centrum, het gebied is niet geïsoleerd en is zeer rustig. Het huis is verdeeld over twee niveaus met een lang balkon en een betoverend uitzicht op het Lago Maggiore en de bergen. Dit rustieke landhuis moet volledig gerenoveerd worden en heeft de charme van de historische huizen van het meer behouden. Om deze reden behoudt het architecturale kenmerk de smaak van de tijd, ideaal voor het bouwen van een groot familiebezit of in 6 kleine appartementen voor vakantieverhuur of tweede huis.

De mezzanine bestaat uit de centrale ingang met een stenen trap en is omgeven door verschillende kamers, er is een service badkamer en twee woonkamers met een marmeren periode pad. Aan de zijkant van het huis is er een balkon met toegang tot de eigen kleine straat. Op de eerste verdieping vinden we een verdeling van kamers vergelijkbaar met de verdieping eronder, gedifferentieerd door een lang balkon met een panoramisch uitzicht op het meer. Bovendien bewaart het huis buiten oude decoraties die op de gevel zijn geschilderd, wat interessant zou zijn om te restaureren.

In feite behoudt het architecturale kenmerk de smaak van die tijd. Het is ideaal om te worden omgetoverd tot een comfortabele eengezinswoning of in 6 kleine appartementen te huur voor vakantie of tweede huis. De mezzanine bestaat uit de centrale entree met een stenen trap. Vanaf hier ontvouwen ze zich vanuit verschillende kamers, er is een servicebadkamer en twee woonkamers met een marmeren pad. Aan de zijkant van het huis is er een balkon met toegang tot de eigen kleine straat.

Zeer suggestief zijn de oude binnendeuren. De vloeren van de kamers zijn sommige in parket en andere in tegels, allemaal in een goede staat van onderhoud. Boven, op de zolder is er de mogelijkheid om een bewoonbare zolder te transformeren. In de kelder treft u gewelven van bakstenen, een taverne en een kamer die kan worden omgetoverd tot een garage. Aan de ene kant van het huis te koop zijn er twee onoverdekte parkeerplaatsen.

De afstand van de snelweg die verbinding maakt met Milaan en de internationale luchthaven Milaan Malpensa ligt op slechts een paar kilometer.

De locatie van deze rustieke te koop, kan worden beschouwd als een uitstekend punt, zowel voor degenen die Stresa met zijn bars en restaurants willen bereiken als voor degenen die de snelweg moeten gebruiken.

Energieklasse: onbekend

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies