De villa ligt op een rustige locatie op een paar minuten lopen van het meer en het centrum. Het huis te koop is omgeven door een volledig bruikbare vlakke tuin, met de mogelijkheid om een ​​zwembad te creëren.

De villa is gebouwd in 2004, met behulp van alle technologie van die tijd. De staat van onderhoud is onberispelijk, omdat er altijd voor het huis wordt gezorgd. 

Op de begane grond leidt de entree naar de woonkamer. De woonkamer leidt naar het overdekte terras waar de zomerse eethoek is opgezet. Grenzend aan de woonkamer is de keuken, eetkamer en gastentoilet. 

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een grote badkamer. De beide slaapkamers hebben uitzicht op het meer en geven toegang tot een overdekt terras van waaruit u het prachtige panorama van het Lago Maggiore kunt aanschouwen.

Op de tweede verdieping is een onafhankelijk appartement gemaakt op de zolder, met toegang van zowel binnen als buiten. Het appartement bestaat uit een woonkamer met open haard en terras, een kitchenette, een slaapkamer en een badkamer. 

In de kelder is een grote garage voor vijf auto’s en zijn de serviceruimtes gecreëerd. 

Het verwarmingssysteem werkt op gas, zonnepanelen zijn op het dak geïnstalleerd voor de productie van zowel warm water als voor verwarming. Dit type systeem maakt aanzienlijke energiebesparingen mogelijk. 

De statige villa is gelegen in een rustige maar niet geïsoleerde positie. In de directe omgeving zijn het hele jaar door andere huizen welke permanent worden bewoond. 

Voor degenen die graag wandelen in het bos of voor mountainbikers, in de buurt van het huis zijn er paden waarmee u de omgeving ook vanuit een natuurlijk perspectief kunt verkennen. Via enkele hiervan kunt u de Mottarone bereiken, van waaruit u zeven meren kunt zien.

Loading

Kenmerken object

  • Airconditioning
  • garage
  • terras
  • tuin

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies