In Stresa, aan het Lago Maggiore, bieden wij een woning op drie niveaus gelegen op ongeveer 500 m van het meer in het historische dorp Carciano. Het beslaat ongeveer 210 vierkante meter en wordt momenteel gebruikt voor toeristische doeleinden, zoals vakantieverhuur. De woning bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond en een appartement met twee slaapkamers, woonkamer en open keuken op de eerste verdieping. Een tweede appartement heeft een woonkamer, kitchenette, slaapkamer en badkamer op de tweede verdieping.

Het pand heeft drie vrije zijden en biedt een prachtig uitzicht op het meer en de Borromeïsche eilanden. De begane grond en de eerste verdieping worden gebruikt als bed and breakfasts. De tweede verdieping is geregistreerd als een toeristisch appartement. Deze woning is ideaal voor een vakantiehuis of voor een gevestigd accommodatiebedrijf.

Stresa, een Italiaanse stad van 4.600 inwoners, ligt in de Piemontese provincie Verbano-Cusio-Ossola. Stresa, een populaire toeristische bestemming aan de oevers van het meer, ligt aan de westkust van de Borromeïsche Golf, tegenover de Borromeïsche eilanden. Het grondgebied van Stresa kan worden onderverdeeld in vier secties: het kustgedeelte, het insulaire deel, het heuvelachtige deel en het bergachtige deel. Het kustgedeelte kijkt uit over het Lago Maggiore en omvat het historische centrum van Stresa en het gehucht Carciano. Het eilandgedeelte omvat drie Borromeïsche eilanden (Madre en Bella), terwijl het heuvelachtige deel enkele gehuchten omvat met uitzicht op het Lago Maggiore (Levo en Binda), Campino, Passera en Someraro), het heuvelachtige deel omvat het beroemde resort Mottarone en de weiden aan de oostkant van het Lago Maggiore en de Alpinia Botanische Tuin en de Alpinia-tuin.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies