Gelegen op de eerste heuvel van Stresa, Binda, te koop elegant driekamerappartement met uitzicht op het Lago Maggiore. Het appartement is gelegen op de tussenverdieping van een wooncomplex. Het bestaat uit een grote hal, een keuken, woonkamer met eethoek, die leidt naar de tuin, met een prachtig uitzicht op Isola Bella. De tuin is beplant met azalea's, die tijdens de bloeiperiode een uniek schouwspel bieden met hun eigen kleuren.

Het appartement te koop, heeft twee tuinen, een met uitzicht op het meer van het oppervlak van 190 vierkante meter. De tweede, gelegen aan de achterkant, meet 80 vierkante meter.

Dankzij deze laatste groene ruimte kunnen zelfs degenen die een hond bezitten, de trouwe viervoeter in vrijheid en veiligheid achterlaten.

Het oppervlak van degene met uitzicht op het meer stelt u in staat om chaise longues te plaatsen om te genieten van zonnige dagen of spelletjes voor kinderen.

Het slaapgedeelte bestaat uit twee grote slaapkamers, een badkamer met douche en een tweede gastenbadkamer.

De hoofdslaapkamer kijkt uit op een loggia van 52 vierkante meter. die aansluit op de tuin. De slaapkamers zijn ruim bemeten.

In de kelder is er een kelder en een garage.

Het gebouw is van een elegant type, uitgerust met een lift. Het wordt bewoond door zowel eigenaren die het gebruiken als hun hoofdverblijf, en als een vakantiehuis voor de zomer.

Vanuit het appartement kunt u gemakkelijk het centrum van Stresa bereiken, via een openbaar zebrapad. Hierdoor hoeft u niet gedwongen te worden om de auto te gebruiken om het centrum te bereiken. In feite is de loopafstand slechts 100 meter.

Voor degenen die Milaan moeten bereiken, ligt de ingang van de snelweg op slechts 4 km afstand. Zelfs voor degenen die aankomen vanaf de internationale luchthaven Milaan Malpensa, is Stresa gemakkelijk bereikbaar. In feite kunt u de stad in 45 minuten bereiken, aangezien de luchthaven op slechts 50 km afstand ligt.

Energieklasse: G

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies