In Stresa half vrijstaande woning met tuin en prachtig uitzicht op het meer, recent gebouwd, bestaande uit twee appartementen. Het kleinere appartement heeft een prachtig uitzicht op het meer, een aangename tuin met jacuzzi. De veranda met een groot terras op de begane grond leidt naar de woonkamer, daarnaast de kleine keuken en berging onder de trap. Boven zijn er twee slaapkamers, waarvan één met een groot terras met uitzicht op het meer. De badkamer heeft een ligbad en een raam met uitzicht op de tuin. Het aangrenzende appartement heeft een goede privacy, omgeven door de binnenplaats. De begane grond bestaat uit een open woonkamer, met een grote woonkamer, eethoek en open keuken. Deze kamers kijken allemaal uit op een grote veranda van waaruit u het meer kunt bewonderen. Op dezelfde verdieping is er een badkamer met wasruimte en berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer met een doorgangskamer die kan worden omgevormd tot de vierde slaapkamer. Vanaf hier heeft u toegang tot een mezzanine via een wenteltrap en een zolderberging. Twee van de slaapkamers kijken uit op een aangenaam terras. Twee badkamers, een met douche en een met ligbad. Het slaapgedeelte is voorzien van airco's. Buiten in de tuin is er een mobiel zwembad, bedekt met hout, met een prieel met barbecue ernaast. Op de binnenplaats bevinden zich naast de overkapping en het magazijn ook onoverdekte parkeerplaatsen.

Achter het gebouw, op 30 meter afstand, passeert de spoorlijn. Als u de weg oversteekt, heeft u toegang tot een aangenaam openbaar strand.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies