Rustiek huis mooi gerenoveerd in 2017, in een rustige woonwijk, vlakbij het centrum van het dorp. De locatie is bijzonder interessant gezien de nabijheid van de internationale luchthaven van Milaan Malpensa op slechts 15 km afstand. Het gebied is goed bereikbaar, want er zijn veel winkelcentra in de buurt. Het Lago Maggiore ligt op 10 km afstand. Het Lago Maggiore is ook bijzonder aantrekkelijk om te winkelen, 's avonds te wonen en restaurants. Het pand heeft geprofiteerd van een aanzienlijke investering. Alle systemen worden vernieuwd vanaf de fundering tot het dak. Bijzondere aandacht is besteed aan de afwerkingen, gezien het gebruik als hoofdverblijf.

De begane grond bestaat uit een grote entree direct met uitzicht op de woonkamer met stenen open haard en met geforceerde ventilatie een slaapkamer die kan worden gebruikt als een studeerkamer. Verder komt u in de grote keuken zeer bijzonder met planken in antiek hout en een aangrenzende wasruimte met gastenbadkamer. De muren van de keuken bevatten niet-geplastificeerde gebieden waarmee u de stenen structuur eronder kunt zien, om de oorsprong van de structuur van het rustieke huis te onthouden.

De eerste verdieping is gerenoveerd met behoud van de ziel van het rustieke, het uitvoeren van een conservatieve renovatie, maar nog steeds vernieuwen van alle systemen, ramen en ramen. Het heeft een slaapkamer die overgaat over een andere slaapkamer op de zolder met een badkamer. Ook op dezelfde verdieping is er nog een slaapkamer met balkenplafond. Alle kamers hebben toegang tot een lang balkon aan de zuidgevel, dat uitkijkt op de binnentuin van de hele gevel naar een balkon dat op het zuiden ligt en uitkijkt op de rustieke en de binnentuin.

Op de tweede verdieping hebben we twee aangrenzende kamers, een met de tv-kamer en de andere is een zitkamer voor leeszaalgebruik met een gietijzeren houtkachel. Verderop is er een slaapkamer met een badkamer en een berging. Op deze verdieping is het dak exposed. Op de binnenplaats is er een laag gebouw met vier garages, de wijnkelder en een grote gereedschapsschuur. Er is een waterput bij het pand.

Energieklasse: F

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies