Dominante villa met een betoverend uitzicht op de Golf van Vasto verspreid over ongeveer 500 vierkante meter in totaal en met 9.000 vierkante meter omringend land. De woning is voornamelijk verdeeld over een enkele verdieping van meer dan 160m², de zolder moet worden afgewerkt en op het kelderniveau is er een belangrijke taverne, grote garage en accessoires, kelder, opslagruimten en grote tuin

De villa bestaat uit een grote woonkamer met raamdeuren die leiden naar een groot terras met uitzicht op de Golf van Vasto. Er is een goede grote keuken met open haard, drie slaapkamers een met ensuite en inloopkast, twee badkamers.

De taverne bestaat uit een woonkamer, keuken en andere kamers, heeft ook raamdeuren die leiden naar de tuin met uitzicht op zee. Het heeft een onafhankelijk verwarming-systeem dat ook als een apart appartement kan worden gebruikt.

De zolder heeft een onafhankelijke ingang, grote woonkamer te verdelen in kamers, badkamer, terras met uitzicht op zee.

De villa heeft airconditioning in alle kamers. Het is slechts ongeveer een kilometer van de stad Vasto en 10 min van het strand, de villa is geheel omheind.

Energieklasse: in certificeringsfase

Loading

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies