Prestigieus penthouse in Verbania te koop. Het penthouse heeft een groot terras welke grenst aan de leefruimten en een groot dakterras op de bovenste verdieping.

Het penthouse is gesitueerd in het centrum van Pallanza, in het Castagnola-gebied, op een steenworp afstand van het meer. Het elegante condominium is gebouwd in 2011 en bestaat uit slechts 16 eenheden.

Het statige appartement bevindt zich op de vierde en vijfde verdieping en is bereikbaar met een panoramische lift. Na het verlaten van de lift, heeft u directe toegang tot een veranda van 24 m² waar de woning begint.

Ga vanaf de ingang rechtstreeks de woonkamer in die uitkijkt op een terras met een prachtig uitzicht op het meer en een overweldigende blootstelling aan de zon.
Verder is er een mooie woonkeuken ook met een balkon. Wat betreft het slaapgedeelte, er zijn drie slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Bijzonder interessant is de verbinding vanaf het terras op de verdieping naar het dakterras van 30 m2 op de bovenste verdieping.
Om deze verdieping nog bruikbaarder te maken, is er een ruimte van 40 vierkante meter. Deze ruimte kan, gezien het royale oppervlak, worden ingericht als een gym of bijvoorbeeld een zomerkeuken. Het dakterras heeft een prachtige uitzicht op het Lago Maggiore en de Borromeïsche eilanden.

Last but not least is het blootstelling aan de zon. In feite wordt het appartement te koop verlicht door de zon op al zijn gevels.

Optioneel de verkoop van een garage met twee parkeerplaatsen.

Bijzondere aandacht is besteedt aan het beperken van het energieverbruik.
In dit opzicht is het verwarmingssysteem uitgerust met een gecentraliseerde ketel en heeft elk appartement zijn eigen thermostaat. Op het dak bevinden zich zonnepanelen die warm water en warmtepompcompressoren realiseren.
Dankzij al deze maatregelen zijn de flatkosten extreem verlaagd.

Loading

Kenmerken object

  • dakterras
  • terras

Virtual Tour

Locatie

Geen Recensies