Geweldig object, deze prachtige villa is zeer verrassend op de markt gekomen, dus een unieke kans.

Gelegen op een perfect verhoogde positie op een heuveltop, met uitzicht over prachtige valleien en dorpen. De woning is geschikt voor 10 personen in het hoofdgebouw, en nog eens 2 personen in de studio. Alles wat u nodig heeft is aanwezig in dit huis, en natuurlijk met eigen zwembad.

Het pand is structureel herbouwd met zo veel mogelijk originele materialen zoals stenen, balken en tegels. De beste materialen zijn gebruikt voor een perfecte afwerking.

De accommodatie bestaat uit:

Buitenterrein: Elektrische poorten naar de ingang van het pand met een grote oprit, omgeven door een prachtig beplante tuin met olijfbomen, traditionele granaatappelbomen, kruid bedden en ruime grasvelden, allemaal met een volledig zelfvoorzienende waterbevloeiing. Er is ook het zwembad met warmtepomp, een ingebouwde hout vuur BBQ, twee externe bergingen, een grote dubbele garage, en uitgebreide pergola’s en loggia’s om in te ontspannen, en waar u kunt genieten van het weidse uitzicht en heerlijke lunches in de schaduw.

Begane grond: Via de voordeur komt u in een grote hal met ingebouwde kasten en een toilet. Via een doorgang met deels glas gaat u naar de grote woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de tuin. Een dubbele deur met deels glas leidt naar de eetkamer en de keuken.

De enorme eetkamer/keukenruimte is voorzien van een ruim eetgedeelte, en een uitgebreide state of the art keuken. Hier vindt u een groot kookeiland met gootsteen en push kasten rondom, een reeks plafondhoge opbergkasten, een aantal lagere opbergkasten met kookplaat, belangrijkste spoelbak met inbouw vaatwasser, en een kookwerkblad. Een ommuurd deel bevat twee ovens, een magnetron en een Neff koffiezetapparaat. Vanuit de keuken wordt toegang verkregen tot de bijkeuken met opbergkasten, wasmachine, droger en boiler voor warm water en de vloerverwarming.

Verder bevindt zich op de begane grond nog een studeerkamer (toegang vanaf woonkamer), een tweepersoons slaapkamer met badkamer, de toegang tot de dubbele garage, en de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Via de trap komt u in een tweede centrale woonkamer, eveneens met open haard. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot: een grote familie badkamer met douche, ligbad, toilet, dubbele wastafels en een walk-in linnenkast welke ook de tweede warm water boiler bevat, twee slaapkamers met eigen badkamer, en de entree naar de hoofd slaapkamer. Ook deze is uitgerust met een ruime en-suite badkamer, met douche, toilet en dubbele wastafels, en voor zowel hem als haar een walk-in kast/kleedruimte.

Vanuit de centrale woonkamer op de eerste verdieping gaat u met een trap naar de tweede verdieping, waar zich nog een tweepersoons slaapkamer bevindt.

Bijgebouw: biedt een mooi uitzicht op de dorpen op de heuveltoppen, en kijkt uit op het zwembad. De bovenste verdieping van het bijgebouw, met de prachtige grote ramen, zou een ideale kunstenaarsstudio kunnen zijn, of kunnen dienen als jongerenstudio, of men kan er zelfs een extra slaapkamer voor gasten met en-suite badkamer maken. Het lagere niveau van het bijgebouw herbergt de buiten BBQ/open haard, met aan beide zijden plaats voor de houtvoorraad. Tijdens warme zomeravonden kunt u zo met de knetterende open haard heerlijk genieten van de verlichting van de dorpen rondom.

Dubbele garage: Aan de achterzijde van het hoofdgebouw is een grote dubbele garage met directe toegang tot het huis. Hier staat ook het waterreservoir met pomp, waardoor een stabiele waterdruk bij alle douches in de woning gegarandeerd is.

Zwembad: gewapend beton zwembad met aparte warmtepomp, gelegen aan de valleikant van het pand. Onder het zwembad bevindt zich ook een ingebouwde ondergrondse watertank, waarin het regenwater opgevangen wordt voor hergebruik in de beregeningsinstallatie van de tuin.

Voorzieningen: Alle nutsvoorzieningen zijn aangesloten: waterleiding, elektriciteit, gas, schotel-tv en internet.

Loading

Kenmerken object

  • Energie Label G
  • garage
  • Zwembad

Locatie

Geen Recensies